Nem mondom, hogy hiányzott az ide írogatásJ, bár a napokban többször előfordult, hogy eszembe jutott: vajon mi lehet ezzel a  blogocskával? Törölték, mert nem használom?

 

Megnéztem és minden úgy van itt, ahogy bő egy éve hagytam. (Bár ez nem igaz, valaki nemrégen hozzászólt. (Na ő hogy talált ide?)

Ami igazából billentyűt adott a kezembe, az az egyik felkapott politológus blogjával történt események voltak. Az eddig magát függetlennek láttatni szerető szakértő egyre kevésbé tudta megőrizni pártatlanságát, mivel a kormány intézkedéseit is egyre kevésbé lehet elkenni vagy a politikailag korrekt megfogalmazás köntösébe bújtatni. Nem volt erre képes Török sem, ez jól meglátszott a véleményein.  A blog  kommentelési lehetőségét  hirtelen letiltotta, mert egyre többen szóltak (szóltunk), hogy kezd roppant kínossá válni néhány mondata, amivel a kormány dolgait szerette volna mentegetni.

A kommentek korlátozása, letiltása jellemző, bizonyos körökben elfogadott és gyakorolt megoldás. Olyan szalaiannamáriás. 

Szerző: ideologia  2012.06.03. 19:03 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://ideologia.blog.hu/api/trackback/id/tr504563242

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása